TREED TOE TOT DE VOEDSELREVOLUTIE

VOOR MEER INFORMATIE EN ONS INVESTEERDERSDOSSIER

Copper Branch biedt een kant-en-klare oplossing. Onze restaurants worden met succes beheerd door het implementeren van betrouwbare en bewezen systemen om ervoor te zorgen dat onze voedselkwaliteit, klantenservice en merkimago op elke locatie van Copper Branch behouden blijven.

Onze verkoopactiviteiten zijn eenvoudig te beheren en vereisen weinig tot geen eerdere restaurantervaring – alleen een passie voor het managen van mensen, interactie met het publiek en de trots op het leveren van 100% plantaardig voedsel.

Ons intensieve trainingsprogramma zal ervoor zorgen dat onze franchisenemers en hun restaurantmanagers allemaal in staat zijn om elk aspect van hun Copper Branch locatie te runnen en te exploiteren. Ons team zal u voorzien van de nodige handleidingen, gidsen en marketingmateriaal om uw operationeel succes te verzekeren.

Wij streven ernaar om een franchisebedrijf te zijn en zijn voortdurend op zoek naar franchisenemers en eigenaars om het merk en de missie van de Copper Branch™ succes bij te brengen. Eigenaar zijn van een Copper Branch is een enorme financiële en maatschappelijke kans. Wij zoeken gekwalificeerde partners met veel zakelijke ervaring en de nodige financiële middelen.

WAAROM COPPER BRANCH?

Copper Branch biedt de consument een ervaring die geen enkele andere voedingsketen momenteel biedt. Een chef-geïnspireerd menu gemaakt met volwaardige plantaardige voedingsmiddelen, samen met een sterke branding maken Copper Branch klaar om gedragen te worden door het brede publiek. Want de gemiddelde consument is meer dan ooit tevoren bewust bezig met zijn gezondheid en voeding. Copper Branch speelt volledig in op de gezonde, plantaardige, GMO-vrije en fastfood restaurantmarkt.

Het is onze missie om heerlijk smakend en herkenbaar plantaardig voedsel te serveren, bereid met alleen de meest verse en gezonde ingrediënten, snel opgediend door onze vriendelijke medewerkers en tegelijkertijd volledig maatschappelijk en ethisch verantwoord over het hele proces. Copper Branch is de nieuwe voedselrevolutie.

FINANCIËLE VEREISTEN

In zijn streven naar groei zoekt Copper Branch partners die beschikken over financiële middelen. Bepaalde kopers kunnen in aanmerking komen voor bepaalde financieringsmogelijkheden. Neem contact met ons op om eventuele financieringsmogelijkheden verder te bespreken.

CONTACTEER ONS

Dank u voor uw interesse in Copper Branch. Om verder te gaan met uw verzoek om een franchise te openen, stuur ons dan een e-mail met uw interesse, uw huidige ervaring en uw financiële situatie, en wij zullen u ons aanvraagformulier mailen.

SOCIALE MEDIA

DOE MEE MET DE REVOLUTIE

HOOFDKANTOOR
102, avenue des Champs-Elysées
Paris FR 75008