DE VOEDSELREVOLUTIE BEGINT HIER.

 

Het is hoog tijd dat we onze mensen weer krachtige en verantwoorde voeding serveren. Geniet van ons 100% plantaardige krachtvoedingsmenu in een Copper Branch bij jou in de buurt. Voel je geweldig bij wat je eet.

Onze missie is eenvoudig: de samenleving kwaliteitsvolle voeding bieden en de wereld kennis laten maken met écht voedsel als fastfood.

We keren terug naar de basis; we brengen  gezonde en volwaardige voeding die je energie geeft, met de focus op gezondheid en vitaliteit, goede smaak, gebruiksgemak en verantwoordelijkheid. Dit zijn power food maaltijden waar je op kunt vertrouwen en waar je je goed bij voelt.

We zijn in deze tijden allemaal bezig met gezondheid en ziektes, en uit onderzoek blijkt dat er een negatief verband bestaat tussen enerzijds verschillende ziekten en gezondheidsproblemen en anderzijds vlees, typische fastfood, GGO’s en gebrek aan lichaamsbeweging. Onze oprichter wou hier iets aan veranderen door plantaardige voeding gebruiksklaar, toegankelijk en – het allerbelangrijkste – lekker te maken.

Hij werkte zijn hele leven in de fastfoodindustrie en leed jaren aan gewichtstoename en gezondheidsproblemen. Onze oprichter was het zat om voedsel te serveren zonder voedingswaarde. Hij wilde een menu samenstellen dat stond voor een garantie van kwaliteit en gezondheid. Een menu gemaakt van ingrediënten die hij zelf zou willen eten en delen met zijn familie. En van daaruit is Copper Branch gegroeid.

Ons doel is om over de hele wereld aanwezig te zijn om jou, je vrienden en familie heerlijke, op chef-koks geïnspireerde plantaardige maaltijden aan te bieden in een poging om Jan Modaal met bewezen Power Foods te voeden en te inspireren. We streven ernaar dat iedereen het meeste uit zijn of haar leven kan halen. We willen dat mensen zich sterker en energieker en dus op hun best voelen.

Copper Branch heeft als prachtig doel om superlekkere plantaardige voeding op een gebruiksvriendelijke manier te serveren voor werkelijk iedereen. Dit is echte power food! Dit is voedsel dat ik mijn kinderen wil laten eten!”

Rio Infantino

Onze stichter

Onze naam: Copper Branch is een naam die geïnspireerd is op onze missie en waarden. Copper (= ‘Koper’)weerspiegelt onze waarden in de kwaliteit van koken en energie. Koper is zowel een metaal dat vaak gebruikt wordt in gourmet kookgerei als geleidend en mooi. Het weerspiegelt perfect onze waarden in het aanbieden van kwaliteitsproducten die op een natuurlijke en heerlijke manier worden bereid. Branch ( = ‘tak’) belichaamt de natuur, de waarde ervan voor ons, en onze betrokkenheid daarbij, van onze voeding tot onze verantwoordelijkheid voor het behoud van ons milieu.

Ons Motto: Leef je leven volop. Voedsel is onze energie en ons leven. Laten we ervoor kiezen om voedsel te eten dat het lichaam daadwerkelijk voedt, dat ons inspireert met smaak en variatie en dat goed is voor ons lichaam en onze planeet.

Leef je dagelijks leven op plantaardige brandstof en leef het leven ten volle, met de hulp van Copper Branch.

KANKERBESTRIJDING

Ontdek wat planten kunnen doen. Ze beschermen en voorkomen kanker. Lees meer.

POWER FOOD

Ons doel is om jou de gerechten vol voedingswaarde te serveren, zodat je kunt genieten van levenskracht en van elke hap van je maaltijd. Lees meer.

ONS MILIEU/ LEEFOMGEVING

Wij zijn een milieu gedreven restaurant. Al onze voeding, producten, verpakkingen en zelfs interieurs zijn ontworpen met zorg voor het milieu.

ONZE 3 WAARDEN

CHEF-GEÏNSPIREERDE SMAKEN

Onze chef-geïnspireerde maaltijden op basis van planten behoren tot de gezondste en meest smaakvolle voeding op de markt, met alleen natuurlijke en verse ingrediënten, verpakt voor de reguliere markt.

POWER FOOD DAT VOEDT

Ons menu is samengesteld met gezond voedsel dat goed is voor het lichaam en ziektes voorkomt. Wij richten ons op gezondheid en het brengen van gezonde voeding aan onze klanten is onze belangrijkste doelstelling.

MILIEU & VERANTWOORDELIJKHEID

Bij Copper Branch serveren we de beste kwaliteitsingrediënten, volgens ethische en milieuverantwoorde normen. We vermijden genetisch gemodificeerde organismen en gefrituurde gerechten.

SOCIALE MEDIA

DOE MEE MET DE REVOLUTIE

HOOFDKANTOOR
102, avenue des Champs-Elysées
Paris FR 75008